Nioh: nieuws over de DLC en gratis updates

Nioh

Koei Tecmo heeft in een Japanse livestream details gegeven over de DLC en nieuwe gratis content voor Nioh. De livestream is vertaald door Gematsu. Uit de vertaling blijkt wat de komende plannen zijn voor Nioh.

Om te beginnen zal er al snel nieuwe gratis content aan Nioh toegevoegd worden. Zo zal er aan het eind van maart een groot aantal moeilijke missies toegevoegd worden. Van deze moeilijke missies zijn er in totaal 10 types. Koei Tecmo geeft hierbij aan dat sommige missies zullen aanvoelen als boss rushes. Daarnaast zal er aan het einde van april een langverwachte feature toegevoegd worden aan de game, namelijk PVP. Er is nog niet veel bekend over hoe de PVP eruit zal zien, maar hiermee zorgt Nioh ervoor dat het totaalplaatje van de Souls games bereikt wordt.

DLC

Naast gratis content werd er in de livestream ook gesproken over de DLC die Nioh zal krijgen. De eerste DLC heet Dragon of the North en zal aan het einde van april uitkomen. Dragon of the North zal de volgende content bevatten:

  • New weapon types
  • New scenarios
  • New characters
  • New guardian spirits
  • New yokai
  • New stages

De namen van het tweede en derde DLC pakket zijn ook bekendgemaakt. De tweede DLC heet Japan’s Best Warrior en de derde Peaceful and Tranquil. De makers van Nioh zijn dus al volop bezig om de game uit te breiden. De game is namelijk aan het begin van deze maand uitgekomen en de uitbreidingen zijn al heel dichtbij!

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek