No Man’s Sky komt naar de Xbox One

No Man's Sky

No Man’s Sky gaat dit jaar gereleased worden op de Xbox One. Dat heeft Sean Murray, de ontwerper van de game, aangekondigd op zijn Twitter-account. Daarnaast zal op hetzelfde moment een grote gratis update uitgebracht worden voor No Man’s Sky met de naam NEXT. De exacte releasedatum is niet bekend.

No Man’s Sky was een van de meest besproken games van 2016. Het was een game met heel veel ambitie, maar problemen in de game leidde tot veel controversie. Er waren namelijk enkele features genoemd, die uiteindelijk niet in de game zaten op de release. Gamers waren teleurgesteld en het leidde snel tot een slechte reputatie voor de game. Al deze problemen hebben Sean Murray, de ontwerper, er echter niet van weerhouden om aan de game verder te werken. Hij heeft namelijk op zijn Twitter-account aangekondigd dat de game een grote update zal krijgen dit jaar. Daarnaast wordt op hetzelfde moment de game uitgebracht op de Xbox One.


Gratis update

No Man’s Sky zal dit jaar dus een grote update gaan krijgen. De update heet NEXT en zal de grootste update zijn die de game ooit gezien heeft. Vorig jaar werden al meerdere features toegevoegd aan de game met de Atlas Rises-update zoals multiplayer, dus we zullen moeten afwachten wat NEXT ons gaat brengen. De Xbox One versie van de game zal de update op release bevatten en de PS4 en PC-spelers van de game kunnen de update gratis downloaden. Het is dus mogelijk dat spelers nog een aantal features erbij krijgen waar in het begin op gehoopt was. De exacte releasedatum van de Xbox One-versie en de update is nog niet bekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek