Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  2 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  3 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  7 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

No Man’s Sky patch fixt PS4 issues

no man's sky

Dat No Man’s Sky een instabiele launch gehad heeft is wel duidelijk. Hello Games, de makers van de game, komen deze week met een patch die ”90%” van alle PS4 problemen zou moeten verhelpen.

De allereerste patch, die kort na de release verscheen, verhielp een aantal problemen op zowel PC als PS4. Nog niet alle problemen zijn echter verholpen en dat probeert Hello Games met de volgende patch, 1.06, wél te doen. Zo postten zij op twitter vannacht:

Mid-game crashes

De main focus van de patch is het verwijderen van mid-game crashes. Veel spelers rapporteerden dat ze tijdens het spelen teruggestuurd werden naar het PS4 menu. Dit is problematisch omdat je zomaar een aantal uur aan gameplay kunt verliezen. Van de week verscheen een patch 1.04 en later een 1.05, maar nog niet alle issues zijn verholpen.

De patch zal ook een aantal andere bugs en glitches fixen.

Deze patch is alleen beschikbaar op PS4. De PC krijgt geen patch 1.06, terwijl PC wel een patch 1.04 en 1.05 heeft gekregen. Hiermee werd ongeveer 70% van alle issues opgelost, maar Hello Games zal blijven patchen tot de game 100% optimaal werkt. Zo vermeldt het bedrijf in een andere tweet:

De ontwikkelaars moedigen spelers aan om via de support page van de game door te geven tegen welke issues en problemen zij aanlopen tijdens het spelen van de game.

No Man’s Sky is speelbaar op PS4 en PC. De releasedatum van de patch is nog niet bekend, maar hij zal deze week verschijnen.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek