Nog geen plannen voor Netflix op Nintendo Switch

nintendo switch

De Nintendo Switch is in maart al een jaartje oud, maar de hybride console van Nintendo mist een aantal langverwachte features. Geen video-applicaties of web-browser is een groot gemis voor een hybride console volgens veel spelers.

Vorige week stond het internet nog in lichterlaaie door een Nintendo Direct die op de elfde van januari moest verschijnen. Deze verscheen uiteindelijk in de vorm van Nintendo Direct Mini. Deze aflevering van Direct stelde echter ietwat teleur voor sommige fans omdat het voornamelijk ging om ports en weinig nieuwe content of features.

Niet lang voor de Direct verscheen dook er namelijk een video op met “gelekte” features voor de firmware 5.0 update van de Switch. Deze video bleek al snel nep te zijn, maar dit weerhield de fanbase er niet van om uit te kijken naar velen features die missen sinds de release van het apparaatje.

Netflix is één van de features waar spelers naar uit kijken, want series en films kijken op een portable device die net wat groter is dan je smartphone is ideaal, toch? Vandaag is dan ook een zwarte dag voor een blue monday want Netflix laat weten dat er op dit moment nog geen plannen zijn voor een Switch client.

Dit betekend niet dat Netflix nooit naar de Switch zal komen, maar voorlopig wordt er nog niet aan gewerkt. Had jij graag een Netflix app op jouw Switch gezien?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek