Nog meer NX geruchten

Een nieuwe dag en dus nieuwe geruchten over de Nintendo NX. De console/handheld/wat het ook is komt naar verwachting dit jaar uit, maar het aantal geruchten over het apparaat begint steeds groter te worden.

Dit keer is het een gebruiker van Reddit die informatie deelt die nog niet uit mag komen. Dit is opzich niet zo groot nieuws om te melden, maar deze gebruiker is door de moderators gecheckt voordat hij deze informatie mocht doorgeven aan ons. Dit betekent dus in ieder geval dat de moderators hem vertrouwen. Volgens de persoon heeft het hem drie dagen en elf bewijsstukken gekost om door de check heen te komen. De informatie is als volgt:

NX

“As promised, I’ve decided to share some more NX information with you. This is second-hand information from trusted sources (like last time) and I have little reason to doubt its validity.

Here you go:
x86 architecture.
Backup data to Nintendo server (most likely My Nintendo).
Support for additional screen.
Can handle ports of current-gen games.
Will be able to interact with smartdevice apps.
Using NX software will unlock My Nintendo reward points.

Zoals eerdere geruchten krijgt volgens deze gebruiker dus een x86 architectuur en kunnen er meerdere schermen worden gebruikt, iets wat weer kracht bijzet dat de NX ook een handheld is. Daarnaast valt er ook te lezen dat hij ports aankan van games die al uit zijn gebracht. Wat opvalt is dat er geen enkel woord valt over de backwards compatibiliteit van de NX en dat is iets waar Nintendo de afgelopen jaren ontzettend sterk in was. Dit hoeft natuurlijk nog niet te betekenen dat hij dit niet ondersteunen gaat.

Nu je jouw dagelijkse dosis aan geruchten over de NX weer hebt gehad is de vraag hoe zou jouw perfecte Nintendo apparaat eruit ziet! Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek