Nóg twee gratis Xbox Games beschikbaar voor Xbox Gold abonnees

Xbox Games With Gold

We zijn nu net voorbij de helft van januari wat betekend dat er nog twee gratis Xbox Games worden toegevoegd aan de Microsoft Store. Xbox Live Gold abonnees kunnen nu de games Zombi voor Xbox One en Army of Two voor Xbox 360 aan hun collectie toevoegen.

Indien je een Xbox live gold-lid bent kun je iedere maand gratis games aan jouw collectie toevoegen. Eerder deze maand had je de mogelijkheid om de games Back to the Future: The Game en Tomb Raider: Underworld gratis te claimen. Gezien wij nu in de tweede helft van januari zitten zijn er weer twee nieuwe games toegevoegd. Momenteel zijn de games Zombi en Army of Two gratis beschikbaar in de Microsoft Store. Tevens is The Incredible Adventures of Van Helsing III de gehele maand januari gratis te verkrijgen.

Xbox Games with Gold januari

Zoals hierboven vermeld staat zijn er een aantal games gratis beschikbaar gedurende januari. Om inzichtelijk te maken welke games er voor welke console te verkrijgen zijn heb ik hier beneden een schema gemaakt.

Xbox One

  • Back to the Future: The Game – 30th Anniversary Edition (16 december tot en met 15 januari)
  • The Incredible Adventures of Van Helsing 3 (1 januari tot en met 31 januari)
  • Zombi (16 januari tot en met 15 februari)

Xbox 360

  • Tomb Raider: Underworld (1 januari tot en met 15 januari)
  • Army of Two (16 januari tot en met 31 januari)

Indien je meer wilt weten over Xbox Live Gold membership kun je hier de officiële pagina bekijken.

 

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek