November game releases

november

November is aangebroken en dat is een zeer belangrijke maand voor de gamingindustrie, want er staan heel veel titels op het menu vandaag! Overigens is november ook een belangrijke maand voor de Worst, want dit is haar verjaardagsmaand. Vrienden en familie, lezen jullie even mee?

Deze maand zal ons een aantal mooie titels bieden. Wat dacht je van de nieuwe Pokémon? Of het langverwachte Final Fantasy XV? Hopelijk hebben jullie genoeg geld gespaard afgelopen tijd, want je portemonnee zal lijden.

Week 1 (1 t/m 6)

Call of Duty: Infinite Warfare + Modern Warfare Remaster
PC, PS4, Xbox One

Traditiegetrouw in november, verschijnt ook in 2016 een nieuwe Call of Duty titel. Maar wacht, er is mee! Infinite Warfare, die op 4 november verschijnt, komt met een remaster editie van het zeer geliefde Modern Warfare. Deze is echter niet los te verkrijgen en zal je in een bundel met Infinite Warfare moeten aanschaffen.

Ook nog deze week
BlazBlue: Central Faction (PS3, PS4)
Root Letter (PS4, PSvita)
Football Manager 17 (PC)
Mario Party: Star Rush (3DS)
Moto Racer 4 (PC, PS4, Xbox One)

Week 2 (7 t/m 13)

Dishonored 2
PC, PS4, Xbox One

Het vervolgverhaal op Dishonored, met deze keer een extra personage om het verhaal mee te beleven: Empress Emily Kaldwin! Gouwe ouwe Corvo is echter ook weer van de partij. De game is te koop vanaf 11 november.

Ook nog deze week
Cartoon Network: Battle Crashers (PS4, Xbox One, 3DS)
Harvest Moon: Skytree Village (3DS)
Sword Art Online: Hollow Realization (PS4, PSvita).

Week 3 (14 t/m 20)

Watch Dogs 2
PS4, Xbox One

Het eerste deel van deze hackersgame werd mediocre ontvangen, maar er is hoop vanuit de fanbase dat dit deel wél aan de verwachtingen zal voldoen. We zullen het meemaken op 15 november. De PC versie is vanaf 29 november verkrijgbaar.

Killing Floor 2
PC, PS4

Voor iedereen die ouderwets zombies wil knallen deze maand, is er het vervolg op Killing Floor. De game verschijnt op 18 november.

Ook nog deze week
Assassins Creed: Ezio Collection (PS4, Xbox One)
Silence (PC)
Planet Coaster (PC)

Week 4 (21 t/m 30)

Pokémon Sun & Moon
3DS

De hele redactie zal het vanaf deze dag ”heel erg druk hebben met studie en werk”. We gaan weer ouderwets Pokémon vangen, Pokémon trainen, Pokémon ruilen en Pokémon gekke bijnamen geven. Vanaf 23 november mogen we eindelijk aan de slag met deze titel! Welke starter kies jij?

Final Fantasy XV
PS4, Xbox One

De demo op Gamescom was volgens de redactie teleurstellend, maar we kunnen het niet helpen om tóch enthousiast te raken van deze titel; het is, net zoals bij Pokémon, immers een nieuwe titel in een zeer geliefde gamereeks. 29 november is de game eindelijk speelbaar, na een ontwikkelingstijd van ruim 10 jaar.

Ook nog deze week
The Amnesia Collection (PS4)
Darksiders: Warmastered Edition (PS4, WiiU, Xbox One, PC)

Dat waren de releases deze maand. Er is genoeg te doen om je niet te vervelen en er zijn genoeg titels die je op je kerstlijstje kunt pleuren. Volgende maand verschijnt deze feature weer, maar dan met titels als Dead Rising 4 en The Last Guardian (hopen we althans). Tot volgende maand!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek