Netflix in gesprek met Obama over eigen tv-shows

Obama Netflix President

Netflix is samen met voormalig President Barack Obama om de tafel gaan zitten, dat is een feit. Hij is sterk aan het overleggen met de streaming service, want Obama wilt graag een aantal high-profile series maken voor de dienst.

De voormalige President wilt een boodschap naar de wereld brengen. Hij wilt inspirerende verhalen verwerken in zijn eigen shows en daarmee een groot publiek bereiken, iets wat met zijn naam natuurlijk geen probleem zou moeten zijn. Obama liet wel al weten dat dit geen reactie op President Donald Trump is, maar gewoon zijn eigen perspectief op de wereld.

“President and Mrs. Obama have always believed in the power of storytelling to inspire,” Obama’s former senior adviser Eric Schultz told NYT. “As they consider their future personal plans, they continue to explore new ways to help others tell and share their stories.”

obama netflix building

Er is nog niks specifieks losgelaten over waar de shows precies over zullen gaan en het is ook nog niet honderd procent zeker of het allemaal doorgaat. Maar dat Barack een goed gesprek heeft gehad met Netflix, dat is zeker. Apple en Amazon hebben ook interesse in het maken van shows met Obama, dus alles kan nog veranderen.

Wat vind jij van dit idee? Lijkt het jou tof om shows van voormalig President Obama te bekijken? Ons wel, wij laten jullie dus ook meer weten zodra er iets bekend is!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek