Oculus vanaf vandaag te pre-orderen!

Oculus Logo

Virtual Reality is dé ontwikkeling van de game industrie afgelopen periode en we hebben er zo lang naar uitgekeken, maar is het wachten nu eindelijk voorbij? Misschien wel, een beetje dan… De Oculus bril zal namelijk vanaf ongeveer 17:00 vandaag te pre-orderen zijn!

Are you ready for the future?

Het is vanaf vanmiddag dan eindelijk mogelijk om jouw exemplaar van de Oculus te reserveren. De dag dat deze verschijnt zal hij persoonlijk bij jouw thuis afgeleverd worden. Volgens de ontwikkelaar van de Oculus Rift hoeven twijfelaars zich hoogstwaarschijnlijk geen zorgen te maken dat hij helemaal uitverkocht zal zijn tijdens de pre-order fase.

Tweet Palmer Luckey

Maar…. Wil jij tussen de eerste lading verscheepte exemplaren zitten? Dan raadt hij je wel aan om rond 17:00 al klaar te zitten met je gegevens, als je er vrede mee hebt dat je niet tussen de eerste lading zit hoef je je geen zorgen te maken volgens Palmer Luckey.

De prijs van het apparaatje zal iets meer dan 350 US Dollar gaan kosten, wat waarschijnlijk heel simpel vertaald zal worden naar hetzelfde bedrag in Euro’s. Speciaal voor alle pre-orders zal jouw exemplaar geleverd worden met een gratis kopie van EVE: Valkyrie en Lucky’s Tale.

Bekijk hier twee video’s van de gratis meegeleverde titels:

Om het allemaal wat realistischer te maken heb je ook de mogelijkheid om een speciale “controller” te bestellen die speciaal is ontworpen voor de Oculus Rift. Helaas zal deze controller niet bij de lancering van de Oculus te koop zijn. Waarschijnlijk zal deze dus ook niet te pre-orderen zijn vanaf 17:00. Wel zal naar verwachting de Oculus Rift standaard geleverd worden met een Xbox One controller.

Wij gaan alvast klaar zitten met onze creditcard om bij de eerste lading Oculus pre-orders te komen. Wie van jullie gaat er ook een pre-orderen? Of wachten jullie het liever nog eventjes af?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek