Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Officiële release van Mighty Battles aangekondigd

mighty battles

Hothead Games heeft dan vandaag officieel hun Multiplayer Battle Arena Shooter, Mighty Battles aangekondigd. Schiet vijanden af, zet units in en vernietig de basis van je tegenstander.

Voor een aantal IOS gamers zal dit een raar bericht zijn. Dit komt omdat de game al bijna 4 maanden te downloaden en spelen is op IOS. En ik persoonlijk heb de afgelopen 3 maanden deze game met plezier gespeeld en het is een aanrader.

Hothead Games is vooral bekend van hun succesvolle franchise, Kill Shot en komt nu dan officieel uit met hun game Mighty Battles. Mighty Battles heeft 16 november als release datum gekregen. Iedereen kan zich registreren op www.mightybattlesgame.com en zo exclusieve voorwerpen ontvangen.

De game is een soort first-person shooter gekruist met een lane-based battle arena. Jij hebt een basis en tegenover jou ligt de basis van je tegenstander. De bedoeling is door middel van jouw base gun en inzetbare units om de basis van de tegenstander te vernietigen.

Kaarten verzamelen

Je krijgt in het begin een aantal units. Dit in de vorm van kaarten. De units of kaarten zijn in 3 categorieën ingedeeld: common, rare en elite. Om deze units te upgraden kom je meer van deze kaarten te verzamelen. De kaarten krijg je in kistjes en deze kistjes zijn via verschillende manieren te verkrijgen. Je krijgt er een wanneer je een battle wint, periodiek krijg je kistjes en er is ook nog een damage crate. Deze kistjes heb je in verschillende “maten” van Bronze tot een battallion crate. Er zijn nu in totaal 38 units te verzamelen.

Clans

Ook deze game maakt gebruik van clans om samen met vrienden alles kapot te schieten en hoog op de leaderboards te komen. Een clan bestaat ui maximaal 25 spelers. Er is een clan screen waar je kunt chatten met andere clan leden en er is een doneer systeem. Via dit doneer systeem kun je common en rare kaarten vragen bij je clan leden en aan hun doneren.

Wil je een leuke game voor tussendoor? Join the battle! NL strijders clan rule 😉

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek