Oh…Sir!! The Insult Simulator komt naar de Xbox One en PS4

Zin om met beledigingen te strooien? Wil je je vrienden irriteren? Zin om als een ware eikel te gedragen? Oh … Sir !! The insult simulator ligt op de loer voor de consoles!

InsultSimulator

Binnekort komt de release op Xbox One en PS4 van Oh … Sir !! Met de Insult Simulator kunt u een selectie van bevredigende tikken aan je tegenstander geven als je tegen ze op neemt in een echte strijd van woorden. Ja, het is binnenkort tijd om deel te nemen aan de smash hit dat al reeds meer dan 250.000 exemplaren heeft verkocht.

Maak je klaar om jezelf te ontdoen van schuld in een sport om de meest vieze vuile belediging te creërent. Je krijgt de kans om vrienden op de hoogte te brengen van hoe hun moeder een echt poephoofd is, of om commentaar te geven op de dode platypusachtige geur die uit je liefste geliefde komt. Maar zelfs als je geen vrienden hebt, Oh … Sir !! De Insult Simulator is ook geschikt voor de solo spelers. Als je niet het meest gezellige persoon bent, kun je ook je beledigingen strooien aan levensloze CPU om je innerlijke boosheid op de wereld te uiten!

Het spel omvat:

  • Loner’s Insult Tournament Mode: Sla je weg door tal van unieke situaties en breek je CPU verbaal
  • Real-Life Friends Mode: beledig je eigen vrienden op de bank, stoel of waar je ook op zit
  • Imaginary-Friends Mode: breek vreemdelingen verbaal van over de hele “online” wereld
  • 10 Hilarious Playable Characters: Elk met hun eigen unieke stemmen, eigenzinnige eigenschappen en hilarische beledigingen
  • 5 Conflictscenario’s: Vecht een aantal mondelinge gevechten uit in 5 verschillende situaties en omgevingen.
  • Contentious Battle System: Gebruik combinaties, kritieken, vervolgingen en andere nieuwe mechanica om je argumentatieve tegenstanders te overtreffen!

Beledigende van mensen is niet alleen leuk … het is gezond. Ben je nog niet overtuigt, check dan de trailer hieronder.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek