Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Okami costume in Monster Hunter Generations

Monster Hunter Generations Okami

Capcom zet haar collaborations voort door gelijk nieuwe crossovers met Monster Hunter Generations aan te kondigen. De game verschijnt in Europa en in de Verenigde Staten pas in de zomer, maar het is nu al bekend dat er een Amaterasu costume en wapen, de glaive, zal komen.

Amaterasu kennen we natuurlijk allemaal als het hoofdpersonage uit Okami, de zeer geliefde game die op de Playstation 2, Playstation 3 en de Wii verscheen. Okami kreeg ook nog een vervolg op de Nintendo DS. Nu kunnen we ons opnieuw verheugen op Okami, maar dan in Monster Hunter Generations. Het zal mogelijk zijn om je feline companion te verkleden als Amaterasu. Dit wil echter niet zeggen dat het kostuum alleen voor je companion is. Monster Hunter Generations introduceert namelijk een mode waarin je kunt spellen als je kat achtige companions. De mode zal nyanter mode heten. Aan de trailer te zien zal de feline nagenoeg alles wat een normale hunter kan na kunnen doen.  Met de aankondiging kregen we een nieuwe trailer te zien.

Het zal dus ook mogelijk zijn om het glaive wapen uit Okami te gebruiken. De Monster Hunter franchise lijkt een groot fan te zijn van collaborations met andere franchises. Monster Hunter 4 Ultimate introduceerde veel costumes in de vorm van DLC waaronder een Mario, Samus, Sonic, Mega Man en Chun-Li kostuum. In elk van deze gevallen ging het om gratis DLC. Of dat nu weer zo zal zijn is zeer waarschijnlijk, maar nog niet bevestigd.

Ondanks dat Monster Hunter Generations later dit jaar (in de zomer) pas uitkomt is ook al bekend dat Marth (bekend van de Fire Emblem franchise) ook een armor set in de game zal krijgen. Monster Hunter Generations zal in Europa en de V.S. onder de naam Monster Hunter X verschijnen en zal uitkomen op de 3DS.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek