Okami HD bevestigd voor PS4, Xbox One en PC met 4K support

Okami HD Bevestigd

Capcom heeft gisteren officieel Okami HD aangekondigd. De game komt op 12 december naar Europa en de USA. De game zal voor alle platformen digitaal te koop zijn, met de PS4 die dan weer een boxed versie krijgt. De game zal twintig euro kosten voor alle beschikbare platformen. Ook is het natuurlijk leuk om te horen dat de game 4K HD support heeft en te spelen zal zijn op de Xbox One X en de Playstation 4 Pro. Spelers kunnen kiezen of ze de game willen spelen in widescreen of in de 4:3 ratio die tijdens de 2007 release uitkwam.

Dit is een leuk nieuwtje voor mensen die graag even wat uit de oude doos willen spelen voor een nostalgisch tripje naar 2006/7. Heb jij de game toen gespeeld? Ga jij hem nu weer spelen, of misschien voor de eerste keer? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek