Old School Runescape kan nu gespeeld worden op mobiel

Old School Runescape

Old School Runescape is vanaf vandaag beschikbaar op je mobiel. De game is vandaag beschikbaar geworden in de app store en de iOS store. Dit meldt de ontwikkelaar Jagex op Twitter en in hun blog.

Op onze website heb je al een preview gekregen van de mobiele versie van Old School Runescape. Vandaag is eindelijk het moment daar dat de mobiele versie van de game beschikbaar is. Op dit moment kun je de game downloaden in de App Store en de iOS store. De game is op je mobiel precies hetzelfde als op de PC. Je kunt inloggen met je eigen account en verder gaan waar je gebleven was. Er zijn een aantal aanpassingen gedaan aan de interface, zodat het beter past bij mobile gaming, maar daar blijft het ook bij. Het zal je dus dezelfde ervaring op je telefoon geven als Vanilla Runescape altijd heeft gedaan.


Download Old School Runescape nu op je Android of iOS device via de App Store of de iOS store.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek