Onderhoud aan de Nintendo Switch server

nintendo-logo-switch

Sommige online aspecten en gameplay zullen worden verhinderd. Dit geldt niet alleen voor de Switch maar ook voor de Nintendo Wii U en 3DS.

Nintendo heeft de werkzaamheden aangekondigd op hun website. De eerste ronde van onderhoud zal plaatsvinden op maandag 17 april, om 8 uur ‘s ochtends. Deze ronde zal ongeveer twee uurtjes duren en heeft impact op de netwerk services, denk hierbij aan online gameplay en leaderboards die niet upgedate zullen worden.

De tweede ronde zal plaats vinden op woensdag 19 april, om 09:45. Online services voor de Nintendo Switch, Wii U en 3DS kunnen mogelijk weer in het onderhoudsplan zitten.

nintendo-onderhoud-server

Nintendo’s netwerk zal op 17 en 19 april even eruit worden gehaald wegens onderhoud, verwacht niet dat tussen de gegeven tijdsperiode de online services zullen werken.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek