One Piece krijgt een open world game

Fans van anime en manga zijn natuurlijk al sneller geneigd om de anime-game titels te halen. Van de fighting games van Naruto naar de RPG titels van Pokémon of Fire Emblem. Maar nu komt er iets nieuws: One Piece World Seeker, een open wereld game met Luffy in de hoofdrol!

De game word uitgebracht onder Bandai Namco, die in het eerst kwartaal van 2017 al flink wat games eruit gaan knallen! Een officiële release datum voor World Seeker is er nog niet, maar hij zal in 2018 verschijnen. De game is in ontwikkeling onder Ganbarion Studio’s, bekend van een aantal 3DS titels als Dragon Ball Fusions en Jump Ultimate Stars. Het lijkt erop dat games als Zelda: Breath of the Wild een soort hype brengen met open-wereld games, aangezien je ook in deze game in een mooie, brede wereld rond zal rennen. Ook grafisch lijkt de game er aardig goed uit te zien, vooral tegenover veel andere anime games.

Zodra er meer informatie over de game verschijnt, kan je dat natuurlijk bij ons lezen! Voor nu is het even lekker genieten van de eerste trailer voor One Piece: World Seeker.

One Piece World Seeker

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek