Onthuld: Serious Sam 4 Planet Badass

Ontwikkelaar Croteam heeft via een korte teaser trailer onthuld dat Serious Sam 4: Planet Badass in ontwikkeling is. De ontwikkeling gebeurt in samenspraak met uitgever Devolver Digital. Meer informatie over de game volgt tijdens de komende E3-beurs.

In de Serious Sam-games neem je het in je eentje op tegen hordes en hordes aan vijanden. De voorgangers hadden ook allemaal een soort ‘gag’ verhaal dat rondom de meest willekeurige onderwerpen gaat, ook zijn de games vol gegooit met verschillende easter eggs en referencies naar andere games. Wat Croteam er deze keer van maakt is voor ons allemaal nog een verrassing maar de ontwikkelaar heeft ons alvast belooft dat het vierde deel nog grotere hoeveelheden vijanden en een explosief arsenaal aan wapens zal bevatten. Het is dus in ieder geval duidelijk dat er altijd nog genoeg te beschieten valt.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek