Ontmoet Aiden, de eerste van de 4 characters uit Overkill’s The Walking Dead

Overkill's The Walking Dead

Starbreeze heeft vandaag een nieuwe cinematic trailer uitgegeven voor Overkill’s The Walking Dead. Maak kennis met Aiden, De eerste van de 4 characters uit hun nieuwe co-op action shooter.

Geïnspireerd door het rijke verhaaluniversum van de originele grafische romans van Robert Kirkman. Overkill’s The Walking Dead is een 4 speler co-op multiplayer first person shooter action game die zich, zoals we kunnen zien in de trailer afspeelt in Washington D.C. wanneer een uitbraak de doden weer tot leven brengt. In deze test van strategie en uithoudingsvermogen zullen spelers zich samen met maximaal drie vrienden verenigen over verschillende missies en raids, en het veilig stellen van bevoorradingen en overlevenden om hun basiskamp te versterken tegen de dreiging van zowel de doden als de levenden – met alle mogelijke middelen.

Elk speelbaar personage heeft zijn eigen speciale vaardigheden, skill trees, squad rollen, speelstijlen en achtergrond verhalen. Nu delen ze allemaal een gemeenschappelijk doel waarbij overleven en teamwork voorop staat. De actie is close-up en intens: schakel vijanden voorzichtig uit met stille mêlee aanvallen of ga er vol in met vlammende geweren. Je moet kunnen improviseren, want niets is zeker, en een horde walkers staat altijd om de hoek te wachten.

Overkill's The Walking Dead

We wachten al een hele tijd op Overkill’s The Walking Dead, van de aankondiging in 2014 tot de uitstellingen in 2016 en 2017. De game word nu verwacht in de herfst van 2018. Met al deze uitstellingen en tijd mogen we toch een top game verwachten voor al onze Walking Dead fans. Deze game zal in ieder geval de Walking Dead universe weer verder uitbreiden met nieuwe personages en verhaallijnen.

Overkill’s The Walking Dead zal uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Bekijk hieronder een introductie video met de belangrijkste mensen bij Overkill en Starbreeze studios die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de game.

Wat denk jij over deze nieuwe Walking Dead game? Kun jij ook niet wachten tot deze game uitkomt? Laat het ons hieronder weten, we horen het graag.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek