SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Ran-D Zombie

Destiny 2 – Worldwide Reveal Trailer

Ontwikkelaar van ‘Hatred’ werkt aan een nieuwe RTS titel

Ancestors

De studio bekend om hun zeer controversiële titel, Hatred, heeft vandaag een nieuw, veel minder controversieel spel aangekondigd met de titel Ancestors.

Destructive Creations brak een paar jaar geleden door in de gamewereld toen ze Hatred aankondigde, een spel dat u in wezen ertoe heeft gebracht om mensen zonder berouw te vermoorden. Het werd voldaan aan een harde kritiek van een aantal critici, en sommigen vermeden zelfs het spel. Ongeacht de reacties, het spel viel goed bij de spelers op Steam, die vanaf vandaag nog steeds een positieve rating voor de titel heeft.

Ancestors

Hun volgende titel neemt de studio in een heel andere richting – de middeleeuwen. Ancestors is een real-time strategie spel, en de ontwikkelaar zegt, “Diegenen die onbekend zijn met het genre, zouden deze titel als een goed beginpunt moeten vinden.”

Destructive Creations heeft nog niet veel details over het spel zelf vrijgelaten, maar ze hebben een paar screenshots vrijgegeven om je bezig te houden terwijl we wachten op meer informatie. Voorouders bieden zowel single player als multiplayer modes, waarbij de campagne zich richt op historische gebeurtenissen.

Ancestors

Daarnaast werd er ook een trailer onthuld, die naast de aankondiging vrijgegeven werd, maar er wordt in de trailer niet veel duidelijk gemaakt over de daadwerkelijke gameplay in het uiteindelijke spel.

In de reacties op youtube en elders wordt het spel vergeleken met Ryse: Son of Rome. Laat ons weten wat je verwacht van deze laatste titel van Destructive Creations in de commentaar sectie en hou intheGame in de gaten voor verdere updates.

Ancestors

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

kinguin Mass Effect Andromeda Deals

Deze maand

Spring naar werkbalk