Onverwachtse vrienden in Kirby: Star Allies

Kirby Star Allies

Tijdens de Nintendo Direct van vandaag is er meer nieuws bekend gemaakt over Kirby: Star Allies. Nintendo toont hier dat onze roze held zelfs in staat is om vrienden te worden types als King Dedede. In onderstaande video kun je het Kirby: Star Allies stukje van Nintendo Direct terugzien.

Nog maar een weekje wachten totdat we aan de slag kunnen met Kirby: Star Allies. De game zal namelijk uitkomen op 16 maart. Tijdens de Nintendo Direct van vandaag is nog wat meer informatie over de game verstrekt. Zo heeft Nintendo ons vandaag laten zien dat Kirby echt tot alles in staat is. Zo is hij in Star Allies onder andere geslaagd in een vriendschap te sluiten met King Dedede en Meta Knight. Tevens zal Bandana Waddle Dee alles doen wat hij kan om Kirby te helpen de wereld te redden. Deze vrienden vallen onder de noemer ‘Dream Friends’. Nintendo heeft aangekondigd na de release meer Dream Friends toe te zullen gaan voegen aan de game. Zo worden in de eerste update Rick, Kine en Coo toegevoegd. Tevens zullen Marx en Goeey op het doek verschijnen. Indien dit geen belletje doet rinkelen: Dit zijn allemaal characters afkomstig uit eerder uitgebrachte Kirby games. Deze eerste gratis update zal beschikbaar zijn op 28 maart 2018.

Gratis demo

Nintendo biedt ons de mogelijkheid om alvast een eerste indruk op te doen van Kirby: Star Allies door middel van een gratis demo. Deze demo is verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek