SPONSORS

PARTNERS

inThegame kinguin Deals

Battlefield 1 Official soundtrack

Nintendo Switch Announcement Trailer

Categorieën

battlefield_4___icon_by_blagoicons-d62esoe

Battlefield is een populaire first- en thirdperson shooter video game franchise. De intheGame Community is vooral actief binnen de nieuwste Battlefield en heeft op dit moment een 64 slot server die met regelmaat vol zit!

  • Game Leider(s) Battlefield  : CloudNL
arma_iii___icon_by_blagoicons-d6kloyt (1)

ArmA is een realistisch schietspel waarbij spelers midden in een conflictgebied worden geplaatst. Binnen een open wereld moeten spelers zelf bepalen op welke wijze een opdracht uitgevoerd wordt.

  • Game Leider(s) ArmA: Trillseeker & xGhostGunzx
counter_strike__global_offensive___icon_by_blagoicons-d5pkjgw

Counter Strike is al sinds 1999 de plaats voor team gebaseerde, tactische first person shooter actie! Miljoenen spelers nemen het dagelijks tegen elkaar op in Counter Strike.

  • Game Leider(s) Counter Strike: Natsuzz & Open
call_of_duty__advanced_warfare___icon_by_blagoicons-d7gysqq

Call of Duty is een populaire first- en thirdperson shooter video game franchise. Call of Duty is een enorme reeks van video games, waarin je in de huid kruipt van een soldaat. De first-person shooter is sinds 2003 op de markt en niemand had ooit kunnen denken dat Call of Duty zo gigantisch groot en invloedrijk zou zijn.

  • Op dit moment zoeken wij nog een Game Leider voor Call of Duty: Open
league_of_legends__new____icon_by_blagoicons-d6kbezk-150x150

League of Legends is s’werelds beroemdste MOBA game met een grootse community die elke dag blijft groeien. League of Legends kent 3 grote speltypes, waaronder ARAM/5v5 en 3v3, waarin je je heerlijk kunt vermaken met je vrienden of je samengestelde team.

  • Game Leider(s) League of Legends: Pascalj & brigadier92
minecraft___icon_by_blagoicons-d5qhp00

Minecraft is een computerspel, dat de mogelijkheid geeft om in een uitgestrekt gebied kubusvormige objecten te plaatsen op een vast rooster. Het spel bouwt automatisch een omgeving, met grondstoffen, tegenstanders, dieren, tunnelsystemen, bergformaties, meren en biodiversiteit. Je avatar kan deze blokken met linker muisknop breken en zo een gang graven, waarbij twee blokken boven elkaar voldoende ruimte geeft.

  • Game Leider(s) Minecraft: HatserFlats
rocket_league_by_alchemist10-d93ldpy

Rocket League is een race-voetbalgame ontwikkelt door Psyonix. In het spel besturen spelers een auto waarmee ze moeten proberen doelpunten te scoren op een veld dat overeenkomsten vertoont met een voetbalveld. Het spel is beschikbaar op de PlayStation 4 en op PC’s met Microsoft Windows via Steam. Tijdens online-wedstrijden kunnen PS4- en PC-spelers samen in één server spelen.

  • Game Leider(s) Rocket League: BulkeNL
The-Chronicles-of-Riddick-Assault-on-Dark-Athena-2-icon1-150x150

Naast onze vaste games, zijn er nog vele andere games waarin onze leden ook actief zijn. Met regelmaat worden er games gespeeld die voor velen de grote klassiekers zijn en waar het allemaal is begonnen. Ook voor deze categorie worden er met regelmaat evenementen georganiseerd.

  • Game Leider(s) Overige Games: MrPRabbit & Kajligator
Spring naar de toolbar