arma

Arma wordt met regelmaat binnen onze community gespeeld en is over het algemeen een populair spel binnen intheGame.

Arma trekt steeds meer leden aan die de verschillende game-modes waaronder King of the Hill, Apoch en meer tot in de late avond uurtjes spelen. Als Arma speler bij de community heb je dagelijks leden die met jou mee gamen.

battlefield

Battlefield is toch wel één van de populairste games binnen de community, met elke avond meerdere leden op TeamSpeak die deze game nog altijd levendig houden.

Voor deze game heeft onze community meerdere gameservers waaronder een 64 slot welke de gamemode ‘Official’ heeft met een vaste map rotatie. Daarnaast hebben wij ook een Ranked 46 slot gameserver, die een actieve balans heeft van spelers en waar wij ook de mogelijkheid hebben spelers die zich niet weten te gedragen, te weren of uit de server te verwijderen.

Ben jij een Battlefield speler in hart en nieren? Zoek jij een gaming community die deze game ondersteunt met meerdere leden? Zoek niet verder, de intheGame community is de plek!

call of duty

Call of Duty is de nieuwste toevoeging aan de community.

Ben jij een Call of Duty speler en heb jij interesse om samen met ons deze game populair te maken binnen onze community? Dan hebben wij zeker een plekje voor jou op onze TeamSpeak. Deze game wordt sinds kort dagelijks gespeeld door een aantal leden van intheGame. Ook zijn deze leden van plan de nieuwste Call of Duty te gaan spelen. Meld je vandaag nog aan en help deze game populair te maken binnen de community!

counter-strike

Counter-Stike, ook één van de populaire games binnen onze community. Met meerdere leden worden met de game dagelijks competities gespeeld.

Ben jij een diehard Counter-Strike speler en heb je interesse dit met onze leden in competitie verband te spelen? Dan ben je bij onze community aan het juiste adres. Meld je aan en kom bij ons op TeamSpeak deze game vertegenwoordigen. Stijg in competitie, skill en samenwerking! Zonder natuurlijk de lol die erbij hoort, uit het oog te verliezen.

league of legends

League of Legends is onmisbaar voor een gaming community, vinden wij. Speel jij met regelmaat deze game, dan ben je van harte welkom bij de community.

Deze game is binnen onze community gewoon onmisbaar voor onze dagelijkse League of Legends spelers. Met zeer uitgebreide kanalen op TeamSpeak zijn er altijd wel gamers online. Ook is het de bedoeling dat wij van intheGame deze game wekelijks streamen. Ben jij een League of Legends speler en op zoek naar een Nederlandse community? Kom dan eens een kijkje nemen bij ons op TeamSpeak en speel met ons mee. Stream jij toevallig deze game met regelmaat dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

minecraft

Minecraft? Wie kent het niet, de game die dagelijks meer spelers aantrekt en overhaalt het ook te gaan spelen. Dagelijks groeit de animo voor deze game gestaag, wat uit recentelijk onderzoek is gebleken.

Binnen de intheGame community wordt deze game dagelijks gespeeld en wekelijks zijn er ook meerdere leden die deze game streamen via zijn of haar kanaal op Twitch. Ook voor deze game zullen wij ons gaan inzetten om wekelijks te gaan streamen op de intheGame Twitch pagina.
Ben jij een Minecraft speler? Ben jij op zoek naar een community die eigen Minecraft servers heeft? Dan ben je bij de intheGame community aan het juiste adres. Op dit moment hebben wij één Minecraft gameserver. Deel je creaties en wees creatief! Met dagelijks meerdere spelers online is er elke dag wel iemand online met wie jij Minecraft kunt spelen.

overige games

Niet geheel onbelangrijk: overige games binnen de community, die wij in combinatie met onze wekelijkse evenementen spelen.

Met overige games bedoelen wij games die uit de oude doos komen of games die niet onder een specifieke Game Leider vallen. Dit kan verschillen van Unreal of Ark: Survival Evolved tot aan PlayRust. Wekelijks weer een nieuwe game die voor iedereen makkelijk bereikbaar is. Ook hiervoor hebben wij op TeamSpeak een gedeelte waarin jij games kunt spelen die niet onder de bovenstaande games vallen.

Als er binnen onze community een game gespeeld wordt die zeer in trek is bij onze leden zullen wij deze game opnemen en verder ondersteunen waar het kan. Het wil natuurlijk niet zeggen dat we ophouden bij de games die hierboven vermeld staan, nee juist niet! Bijna elke game wordt wel gespeeld binnen de community van intheGame. En zo niet, dan gaan we het bij intheGame introduceren.

Kom maar eens kijken bij ons op Discord, wie weet kunnen wij jou uiteindelijk verwelkomen als lid.

Hebben wij jouw interesse gewekt om jezelf aan te melden bij de intheGame community? Dat is mooi, want je bent van harte welkom. Op dit moment is intheGame één van de grootste community’s in de Benelux. Ben jij 16 jaar of ouder, dan zien wij graag je aanmelding tegemoet!

Om jezelf aan te melden vragen wij jou een account te registreren bij ons op het forum. Wil je op de website ook je reacties delen, dan heb je enkel nog maar een Disqus account nodig. Wij heten je in ieder geval welkom. Mocht je, voordat jij jezelf aanmeldt, eerst even wat extra informatie willen hebben, dan kun je bij ons op Discord komen voor een introductie gesprek met één van onze Staff- leden. Alles is en blijft vrijblijvend bij intheGame. Gezelligheid is bij ons de kern van de community!

Hover voor meer informatie over het ‘Community’ tab bovenaan de website. Hier staat ook aangegeven hoe jij bij ons op Discord kunt komen.

Alvast welkom!!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek