Ook Wargaming klaar voor Gamescom

Wargaming heeft vandaag bekendgemaakt dat ook zij op Gamescom aanwezig zijn met een eigen stand en de nodige Booth Babes. Met 720 vierkante meters proberen zij mening gamer te overtuigen waarom juist de games die zij maken de betere zijn. Gamescom is de grootste interactieve beurs in Europa en word gehouden bij de Koelnmesse in Keulen van 5 tot en met 9 augustus.

De Wargaming stand zal te vinden zijn in hal 8 A030. Daarnaast zullen er 60 Alienware gaming stations aanwezig zijn voor World of Tanks en World of Warships. Het is voor het eerst dat World of Warships met haar beta en zo ook World of Tanks Generals via iOS aan het publiek getoont worden. Ook zal er een console gedeelte aanwezig zijn waar bezoekers met World of Tanks voor de Xbox One en de Xbox One Cross-play, tussen beide platforms, met elkaar aan de slag kunnen. En dan, niet te vergeten, de handheld gedeelte. Waarin voor de iOS World of Tanks Generals hands-on speelbaar zal zijn. Ook kunnen bezoekers World of Tanks Blitz, met haar extreme 7 versus 7 matches, spelen.

Traditiegetrouw zullen er elke dag, op de consumenten stand live stage, show gehouden gaan worden. Deze shows variëren van dans- en laser, game presentaties tot aan talk shows met speciale gasten, waaronder game ontwikkelaars. Wees aanwezig voor unieke weggeef acties van de bekendere merken zoals, GIGABYTE, Logitech, HyperX en nog veel meer, alles om de bezoekers tevreden weer naar huis te laten gaan. Zoals hierboven allemaal te hebben vermeld zal er dus veel te beleven zijn bij de Wargaming stand qua gaming, entertainment en weggeefacties. Dit zal voor jou als bezoeker dagelijks kost worden al jij bij de Gamescom 2015 aanwezig bent. Wil je meer weten over Wargaming en wat zij nog meer in petto hebben, bezoek dan even de website van Wargaming.net.

Als extraatje kun je hieronder de Gamescom 2015 Exclusive — The Battle Has Begun trailer bekijken.

Tags

Over: Helldon

Mijn naam is Iwan de Haan, eigenaar van intheGame en een zeer fanatieke gamer in hart en nieren. Al zolang ik kan herinneren ben ik al deel van de intheGame community. Daarvoor ook bij de grotere, betere community meegespeeld. Ook in de serieuzere, hogere gaming scene heb ik mijn knopjes mogen drukken.. Wil je meer informatie over mij weten, je kunt me dagelijks vinden bij ons op Discord!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek