Wij zijn op Gamescom. Stay Tuned!

Gamescom

Goedemorgen allemaal. Vandaag bevindt een groot gedeelte van ons team (waaronder ik) zich op Gamescom. Om deze reden zullen wij deze week minder nieuws er uit gooien. Gelukkig halen wij genoeg informatie uit Gamescom om dit vervolgens met jullie te delen!

Het is een sterk jaar qua aankondigingen van zowat alle publishers. Om die reden gaan wij met een redelijke grote groep naar de beurs om er voor te zorgen dat wij zoveel mogelijk kunnen checken om vervolgens jullie in te lichten over elk klein interessant deeltje van een desbetreffende game.

Van Tripple A titels als Battlefield, Mafia III, Call of Duty: Infinite Warfare, God of War, Horizon: Zero Dawn, tot zeer interessante indie titels. Wij gaan er voor zorgen dat je erover terug leest bij ons.

Ga jij niet naar Gamescom, maar wil je toch meer weten over een bepaalde game? Laat ons dan weten welke game dat is, en wij zorgen er voor dat we er meer over te weten komen de volgende vier dagen!

Ga jij wel naar Gamescom? Voor welke game ga jij direct in de rij staan? Zoek ons op en misschien kunnen we een paar games tegen, of met elkaar spelen.

Stay tuned voor een aantal interessante Gamescom specials aankomende dagen. Helaas zullen wij (omdat we weg zijn) niet heel veel nieuws uitbrengen deze dagen, sorry!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek