Open Beta Battlefield 1 begint 31 augustus

Battlefield 1

Het wachten is bijna voorbij voor alle Battlefield fans. De open beta van de nieuwe shooter in de franchise gaat namelijk in open beta op 31 augustus. De beta zal beschikbaar worden voor zowel Playstation 4, Xbox One als pc spelers.

Als je een Battlefield Insider bent krijg je ietsjes vroeger toegang tot de open beta. Hoeveel vroeger dit zal zijn is niet duidelijk. Als de geschiedenis zich zal herhalen zullen dit waarschijnlijk 3 dagen zijn, waardoor Insiders toegang krijgen tot de beta op 28 augustus. Je hebt nog tot 21 augustus de tijd om je aan te melden voor het Insider programma. Dit kun je doen door je een soort van in te schrijven voor de nieuwsbrief op de officiële Battlefield website.

De beta van Battlefield 1 zal maar één map bevatten, iets wat we gewend zijn van Battlefield beta’s. De map heet ‘Sinai Desert’ en bevindt zich ergens in een plaats genaamd El-Jifar. Deze map zal een groot scala aan gameplay bevatten waaronder Boots-on-the-ground en dog fights met bi-planes. De behemoth van deze map is een bepantserde trein. De map zal beschikbaar komen in twee modes: Conquest (64 spelers) en Rush (24 spelers).

Om deze aankondiging een beetje fraaier te maken heeft Dice een nieuwe trailer de deur uit gestuurd. Ze zogenaamde ‘Gamescom trailer’ toont de map die bespeelbaar zal zijn in de beta zodat wij allemaal al eventjes het zand kunnen proeven.

Battlefield 1 zal op 21 oktober verschijnen voor de Playstation 4, Xbox One, en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek