Open Beta DOOM is een dagje extra open!

Doom open beta

De Open Beta voor de hoog geanticipeerde game DOOM, is met een dag verlengt. Dat betekend dus een dag langer andere wannabe Iron Man en Spartan suits helemaal aan gort schieten of het schedel van je tegenstander door het dikke pantser heen helemaal aan moes stampen.

De nieuwe Gore Alien Shooter van id Software, die op 13 mei eindelijk zijn koppie laat zien heeft een open beta gekregen afgelopen weekend, maar die was niet lang genoeg. Daarom kun je nu de Open Beta spelen tot dinsdagochtend 6 uur.

Tegenwoordig zie ik trouwens steeds vaker dat “bonus” events of Beta weekenden met een extra dag worden verlengt. Als ze dit nou meteen goed aanpakken door het weekend permanent met een lang te verlengen zijn we van dat gezeur ook weer af. Maar voor nu moeten we het maar even doen met de Open Beta van DOOM.

De nieuwe DOOM is nog niet op de markt maar de kritiek en meningen over de game komen ondertussen al de spuigaten uit nu de Beta in volle gang is. De vraag voor jullie dit keer is dan ook: wat vinden jullie eigenlijk van de nieuwe DOOM in zijn huidige brute staat? Heeft het genoeg DOOM in zich?

Wij kijken uit naar de release van DOOM en zullen er voor zorgen dat jullie onze mening over deze nieuwe klassieker binnenkort terugvinden op de site, mocht je nog twijfelen of al deze gore jouw geld wel waard is. Is de multiplayer al genoeg om jouw te overtuigen? Probeer dan de Beta vandaag nog uit en laat ons je mening horen in de reacties!

DOOM verschijnt op 13 mei voor Playstation 4, Xbox One en PC. 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek