Operatie Kinguin van start!

Alle CS:GO Fans opgelet! Dit evenement mag je niet missen, Kinguin zal vandaag en morgen op hun Twitch kanaal een aantal wedstrijden streamen die gespeeld worden door vier erg getalenteerde teams. De uiteindelijke winnaar zal met $1500 naar huis gaan. Maar voor de kijkers heeft Kinguin ook nog iets leuks achter de hand!

Vandaag en morgen vanaf 17:00 zullen de wedstrijden te volgen zijn via het Twitch kanaal van Kinguin. De volgende vier teams doen mee met deze wedstrijd:

  • Space Soldiers – Een van de beste teams uit Turkije;
  • Vexed Gaming – Een team uit Polen;
  • Epiphany Bolt uit Finland;
  • nEophyte eSports uit Slowakije.

Deze vier teams zorgen altijd voor mooie wedstrijden, om ze nu tegen elkaar te zien strijden is iets wat je dus absoluut niet mag missen! Het beste team verlaat het evenement met een prijzengeld van maar liefst $1500. Operation Kinguin zal door Dominik ‘Nero’ Dabrowski gepresenteerd worden.

operation kinguin-nl

Dit is nog niet alles! Tijdens deze spannende wedstrijden zal er een speciale uitverkoop zijn in de digitale schappen van Kinguin. Ale CS:GO weapon skins zijn namelijk verkrijgbaar, met 30% korting! Gebruik de code: OPKINGUIN voordat je gaat afrekenen om jouw favoriete skin(s) te kopen met 30% korting!

Even geen tijd om de stream te volgen? Gebruik #OpKinguin om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, veel kijkplezier! Wie zal deze wedstrijd gaan winnen? Laat het ons weten in de reacties! Welke skin ga jij kopen?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek