Rainbow Six Siege: Operation Skull rain released

Vandaag is het dan zover: Operation Skull Rain staat klaar om gedownload te worden op Uplay, Playstation 4 en Xbox One. In deze update worden twee nieuwe operators en één nieuwe map toegevoegd aan Rainbow Six Siege.

Operation Skull Rain kan vanaf vandaag gedownload worden. Mensen die de Season pass hebben aangeschaft krijgen de twee nieuwe operators gelijk tot hun beschikking. Heb je geen season pass? Dan zul je helaas een weekje moeten wachten met de hype, want de operators zijn pas vanaf 9 augustus beschikbaar voor mensen die geen season pass hebben.

BOPE Operators

De update bevat twee nieuwe Operators. De Operators zijn afkomstig van de BOPE. De aanvallende operator heet Capitoa en de verdedigende Operator heet Caveira.

Operation Skull rain operators

Favela

De update brengt ook een nieuwe map met zich mee genaamd Favela. De mensen die graag van het slopen zijn zullen de map geweldig vinden aangezien het tot nu toe de meest verwoestbare map in het spel is. De map zit gratis in de update en mensen met de season pass hebben hier geen voordeel, iedereen kan vanaf vandaag de map al bestormen.
De map heeft veel kleine straatjes en nauwe gangetjes waardoor er veel mogelijkheden zijn om aan te vallen.

De update brengt niet alleen extra content met zich mee. Er komen ook aanpassingen aan het spel.

Er komt een aangepast speltype genaamd tactisch realisme. Hier worden bepaalde interface functies zoals players alive, score, health, ammunition en operator icons verborgen. Hierdoor zal je regelmatig meerdere keren nadenken voordat je een kamer binnenstormt nadat je vuurgevecht gehad hebt, omdat je bijvoorbeeld niet meer kunt zien hoe hoog je health is en dus een hoger risico kan lopen.

Skull rain Tactisch realisme

Ben je de game heel erg aan het verliezen? Dan word je niet meer gedwongen de match uit te spelen. Je kan in een klassementsmatch als team opgeven als de meerderheid voor stemt. Deze spelfunctie is alleen beschikbaar voordat de derde ronde is begonnen.

Tenslotte is er ook een kleine update gedaan aan de anti-cheat van de game. Naast de server-side anti-cheat, FireFight, wordt er ook een client-side anti-cheat toegevoegd genaamd BattlEye.

De update is vandaag live gegaan, ga jij hem direct uitproberen of wacht je nog even? laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek