Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Opnieuw een gratis weekend voor Overwatch aangekondigd

Overwatch

Blizzard heeft weer een nieuw gratis weekend voor Overwatch aangekondigd. Vanaf 17 tot en met 20 november kun je de game gratis spelen op de Xbox One, PS4 en PC. Net zoals het vorige gratis weekend behoud je de progressie die je maakt.

Overwatch is nu meer dan een jaar geleden uitgebracht en de game is nog volop in leven. Er worden regionale competities opgezet en kort geleden waren de World Championships tijdens Blizzcon. Voor iedereen die door Blizzcon geinteresseerd is geraakt en de game nog niet gespeeld heeft, is door Blizzard een gratis weekend aangekondigd. Vanaf 17 november tot en met 20 november is het mogelijk om Overwatch gratis te spelen op de Xbox One, PS4 en de PC. Het gratis weekend zal voor ons om 20:00 beginnen op 17 november. De enige benodigdheden voor het spelen zijn een Battlenet account op PC en een PlayStation Plus of Xbox Live abonnement op de consoles.

Content

Het gratis weekend van Overwatch zal bijna alle content van de game bevatten. Alle heroes zijn beschikbaar en ook alle maps. De gamemodes die gespeeld kunnen worden zijn: Quick Play, Custom Games en de Arcade. Tijdens het gratis weekend kunnen spelers ook lootboxes verdienen. Deze lootboxes bevatten cosmetische items voor de heroes in de game. De progressie die je maakt tijdens het gratis weekend, wordt meegenomen als je de game daadwerkelijk koopt. Als je dus een mooie skin unlocked voor een van de heroes zal deze niet verdwijnen als je later besluit de game te kopen! Als je nog op zoek bent naar meer informatie over het gratis weekend van Overwacht kun je terecht op de website van Overwatch.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek