Opnieuw problemen bij The Division na patch 1.1

The Division Patch 1.1

Eerder konden jullie al lezen dat The Division met enkele problemen kampte vóór de update van april die Incursions met zich mee bracht. Dit maal zijn er opnieuw problemen in de game. Ubisoft laat weten dat deze morgen opgelost zullen worden.

The Division had een aantal problemen met de daily missions voordat Incursions werden uitgebracht. Ubisoft liet toen al weten dat de bugs werden gefixt tegelijkertijd met de update van Incursions., maar het blijkt nu dat er weer een aantal problemen zijn opgedoken.

Patch 1.1 bracht de volgende tweaks met zich mee:

  • Vijanden met naam, in challenge mode, laten nu slechts één High-End item achter wanneer ze dood gaan, net zoals andere vijanden die een naam hebben.
  • Incursion: Falcon Lost
    • APC krijgt geen schade meer door kogels van spelers.
    • APC mortar zou nu naar behoren moeten schieten.
  • Betere server stabiliteit.

Echter bracht deze patch ook een aantal problemen met zich mee, zoals de tweets hierboven te lezen is. Spelers op de Xbox One hadden opeens geen characters meer om mee te spelen en de Daily Challenge mode missie is opnieuw spoorloos verdwenen. Ubisoft liet in de tweets weten dat ze er van op de hoogte waren en dat ze bugs morgen worden opgelost. Hopelijk brengt de volgende patch niet nog meer problemen met zich mee!

Het goede nieuws is dat Incursions nu beschikbaar zijn in The Division, heb jij ze al gespeeld? Bekijk hier wat de april update met zich mee heeft gebracht terwijl we wachten  op de terugkeer van de Challenge Mode missies.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek