Ori and the Will of the Wisps Trailer op E3

Microsoft heeft op hun E3-persconferentie een nieuwe trailer getoond van de aankomende Ori game. Het is de tweede trailer van Ori and the Will of the Wisps. In de trailer zien we enkele levels in het spel en een aantal nieuwe skills.

Ori and the Will of the Wisps heeft een tweede trailer gekregen op de E3 2018. De game werd vorig jaar op de E3 voor het eerst getoond en aan het eind van de trailer van dit jaar is te zien dat die ergens in 2019 uit gaat komen.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek