Origin houdt uitverkoop

Het is bijna tijd voor de kerstdagen en dat betekend allemaal lekker eten, veel sneeuw en natuurlijk een kerstboom waaronder cadeau’s liggen. Het is ook een tijd om ons gamers eens lekker te laten verwennen en daarom houdt Origin een eigen uitverkoop in hun digitale winkel.

Origin, Steam en GOG zijn de plekken waar gamers tegenwoordig heen gaan om hun digitale games te halen en dus doen deze platformen vaak uitverkopen. Origin heeft nu de hele week lang tot 75% korting op allemaal verschillende games. De lijst is erg groot en divers en dus is er een kans dat er voor iedereen wel wat bij zit. Een paar games die ik nu al kan verklappen zijn bijvoorbeeld de nieuwste FIFA, welke nu voor 36 euro te downloaden is. Daarnaast is er ook de Sims 4, welke nu voor 25 euro te downloaden is en Battlefield 4 welke nog maar 20 euro kost. Natuurlijk is dit niet alles en misschien worden er zelfs nog games toegevoegd gedurende de periode.

FIFA 16

Voor de volledige lijst met games kun je terecht bij de volgende link: Klik

EA is de concurrentie aangegaan destijds met Valve om een platform te bieden waar consumenten hun games kunnen kopen naast Steam. De kampen waren echter verdeeld, waar sommige erg enthousiast waren van meer opties vondt de ander juist het fijner om het te laten bij een enkel programma op hun computer. Toch heeft Origin in al die jaren geweldige stappen gemaakt en heeft het zelfs Steam gedwongen om een aantal wijzigingen te maken in het voordeel van de consument. Degene die hier het meest uitspringt is de optie om een spel binnen een bepaalde tijd terug te brengen wanneer hij niet aan je verwachtingen voldoet.

Heb jij Origin al op je computer staan of zet je Origin er toch even op door deze aanbiedingen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek