Origin krijgt nieuw likje verf

Origin Huge Sale

EA’s gaming platform Origin heeft het niet altijd makkelijk gehad. Het moet al jaren vechten tegen de gigant Steam. Toch heeft EA met haar digitale downloadwinkel een prima alternatief weten te bieden die ervoor heeft gezorgd dat Valve’s Steam ook een tandje moest bijzetten. Origin krijgt nu een nieuw uiterlijk.

De meningen over het programma, en EA, zijn verdeeld. Wat niemand kan ontkennen is dat concurrentie altijd goed is. Dankzij Origin is het bijvoorbeeld zo dat je als consument je spel binnen een bepaalde tijd mag terugsturen en dan je geld terug krijgt. Dit was voorheen digitaal niet mogelijk. Het programma was vooral in het begin op het gebied van klantenservice Steam voorbij aan het gaan en dit zorgde er weer voor dat Valve een aantal dingen moest aanpassen aan Steam. Het uiterlijk van Origin wordt nu aangepast.

Wanneer jij ook gebruik wilt maken van de nieuwe look van Origin, kan je dit door jezelf in te schrijven voor de beta. Je kunt in de settings van de client aangeven dat je een beta versie wilt ontvangen. Hierna hoef je alleen maar de client opnieuw op te starten en dan begint de update. Een deel van de nieuwe look van kun je al hieronder vinden:

Origin

Origin

Zoals je kunt zien zijn er dus nog al dingen veranderd aan het uiterlijk van Origin. Of dit ten goede is kunnen we alleen maar de aankomende tijd afwachten. Of dit ook een reactie bij Steam gaat losmaken weten we natuurlijk niet, maar het zou zomaar kunnen dat Steam ook hier gaat aanhaken en een nieuw uiterlijk geeft aan haar client. Deze is namelijk al weer iets ouder.

Wat vind jij van het nieuwe uiterlijk van Origin? Ga jij ook het beta programma hiervoor in of kijk je toch even de kat uit de boom? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek