Orisa verschijnt volgende week in Overwatch

Overwatch Orisa

Orisa, Overwatch’s nieuwste Hero zal vanaf 21 maart in de live versie van de game aanwezig zijn. De Hero is al enkele weken beschikbaar in de openbare test realm, waar Orisa een langere poos bleef hangen dan in eerste instantie de bedoeling was, maar gelukkig wel met goede intenties.

Orisa is al enkele weken beschikbaar in de Overwatch test omgeving. De Hero is sinds de release in deze test omgeving al aangepast om er voor te zorgen dat ze bij de release in de live omgeving goed gebalanceerd aanvoelt. Haar weapon damage en ultimate ability zijn beide generfd in de test realm en deze wijzigingen zullen mee genomen worden zodra Orisa verschijnt in Overwatch vanaf 21 maart.

De nieuwe tank-class Hero wordt ook besproken in onderstaande behind-the-scenes video:

Het is tot nu toe nog onduidelijk of de komst van de nieuwe Hero ook andere veranderingen met zich mee brengt in Overwatch. We zien in ieder geval wel dat Ana en Bastion beide zijn aangepakt in de test omgeving. Het is goed mogelijk dat deze veranderingen gelijktijdig met de nieuwe Hero worden doorgevoerd.

Heb jij Orisa al gespeeld in de PTR, of laat je je verassen zodra de Hero verschijnt op 21 maart?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek