Outlast 2 is nu al angstaanjagend!

Outlast 2

Outlast, de game die iedereen wel kent en iedereen heeft afgeleerd om horrorgames te spelen zonder wapens, krijgt een vervolg. De game heet daarom dus ook Outlast 2 en zal later dit jaar nog verschijnen. Wij hebben alvast wat gameplay voor jullie opgevist.

Outlast 2 zal zich gaan afspelen in het zelfde universum als de originele Outlast. Je zal in het tweede deel alleen een ander personage spelen en het zal plaatsvinden in een andere setting. Geen gekkenhuis dus. Wel neemt Outlast je weer mee in een geflipt verhaal door het mensenbrein met alle donkere geheimen die daar bij horen.

Een beschrijving over het spel:

Geen enkel conflict is zwart, of wit. Maar zodra de storm voorbij is, besluiten de overwinnaars wie gelijk had en wie er geen gelijk had. Wie goed is, en wie slecht is. Van nature drukken mensen ons tot het uiterste van geweld en verdorvenheid, welke we vervolgens goedkeuren door heilige inspiratie en een paradijs die we onszelf beloven in de toekomst. Horror komt naar boven door wanhoop en blind geloof. In Outlast 2 zal jouw geloof op de proef gesteld worden, door spelers naar een plaats toe te dwingen waar het enige verstandige wat je kunt doen is krankzinnig worden.

Wow, als me dat toch geen heftig verhaal wordt, weet ik het ook niet meer. Maar deze tekst wordt heel simpel vertaald naar werkelijkheid als we onderstaande gameplay video’s mogen geloven!

Outlast 2 zal in de herfst van 2016 onder jouw bed komen schuilen in het midden van de nacht wachtend tot je hem gaat spelen op Playstation 4, Xbox One en PC.

Ben jij klaar voor een nieuw Outlast avontuur? Of ben je nog steeds je vieze onderbroeken aan het wassen van het eerste deel? Laat het ons weten! Oh, wie het meeste onderbroeken vervuild heeft wint een exclusief interview met met onze eigen wasmachine in de redactie: Regenboogworstje!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek