Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Outlast 2 release datum is bekend gemaakt!

Outlast2-release

De kogel is door de kerk, Outlast 2 heeft zijn releasedatum gister gekregen van hun makers. De release datum zal zijn op 25 april 2017!

Red Barrels maakte gisteren via hun Twitter account de datum bekend van Outlast 2. In hun tweet werd bekend dat Outlast 2 digitaal beschikbaar wordt voor PC, XBOX One en Playstation 4. En uiteraard de datum van de release eind volgende maand. In een andere tweet maakte Red Barrels ook bekend dat het spel ook in fysiek vorm beschikbaar zal zijn. De hard copy zal beschikbaar worden voor de Xbox One en de PLaystation 4.

Outlast-PS4-XboxOne

Outlast 2 is het vervolg van de in 2013 verschenen Outlast. Het verhaal bevind zich in hetzelfde universum als het eerste deel maar met andere personage en andere thema. Wel neemt Outlast 2 je weer mee in een geflipt verhaal door het mensenbrein met alle donkere geheimen die daar bij horen. Het verhaal zal gaan over journalist Blake Langermann en zijn vrouw Lynn. Tijdens hun verkenning in de woestijn van Arizona naar de moord van een zwangere vrouw, stort hun helikopter neer. Tijdens deze crash raken zij gescheiden en moet Blake zij vrouw terugvinden. Dit zal hem brengen naar een dorp waar een sekte leeft die geloven dat het einde der tijden nabij is. In deel 2 zal jouw geloof op de proef gesteld worden, door spelers naar een plaats toe te dwingen waar het enige verstandige wat je kunt doen is krankzinnig worden.

Als dit geen mooi scenario is voor een potje lekker griezelen en horror dan weten wij het ook niet meer. Nog een paar weken geduld hebben en dan kunnen we aan de slag met Outlast 2. En we zijn heel benieuwd hoeveel leuke griezeluurtjes we kunnen gaan meemaken met Outlast 2. Hieronder kunnen jullie alvast in de stemming komen met de trailer en met een stukje gameplay footage van de game.


Bron: Outlast 2 Wikipedia

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel. Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek