Overkill’s The Walking Dead gameplay en release datum

Overkill's The Walking Dead

De PC Gaming Show houdt ons weer wakker tot dat Sony de ochtend in zal luiden. De nachten worden langer maar de hype wordt daarbij wel groter! E3 is in volle, volle gang en ook de lopende doden komt aan de beurt.

Overkill’s The Walking Dead krijgt eindelijk een release datum samenhangend met de nieuwe trailer, die een in-game engine laat zien. Deze Zombie shooter pakt daadwerkelijk aspecten van de serie en mengt ze me een boel andere games in hetzelfde genre. Je ziet stealth kills, verschillende finishers bij beiden mensen en zombies/ walkers en nog veel meer. Samen sta je sterker is één van de punchlines in de trailer, dit introduceert waarschijnlijk een vorm van co-op of multiplayer.

De game zal op 8 november 2018 verschijnen. Je kan vanaf 12 juni (vandaag) de game pre-orderen voor op de Playstation 4, Xbox One en PC. Wat vind jij van deze game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden? Bekijk bij ons natuurlijk de volledige E3 coverage, na vannacht komt Sony nog erbij! Bekijk hier beneden vers verschenen concept-art voor Overkill’s The Walking Dead.

overkills the walking dead

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek