Overlord: Fellowship of Evil, nieuwe video

Fellowship of Evil

We gaan weer vrolijk verder met de halloween sfeer in oktober, ben jij al helemaal klaar voor halloween? De minions van Codemasters leggen in hun nieuwe video over Overlord: Fellowship of Evil even uit wat “Evil” nu werkelijk inhoudt. Nee.. Het gaat niet alleen maar om de looks!

Zoals in de onderstaande video besproken wordt is angstaanjagend uit zien niet het enige wat heel erg belangrijk is voor alle kwaaddoeners, het gaat er niet alleen maar om wie het grootste zwaard heeft en de meest puntige schouders. Nee, om werkelijk de meest afschuwelijke der afschuwelijke kwaaddoeners te zijn moet je ook eens het moorden uit proberen en het plunderen een poging wagen. Natuurlijk ook alle andere zeer belangrijke aspecten van het kwaad. Neem een voorbeeld aan het immers populaire opofferen van ingewanden die zo’n paar seconden geleden nog onderdeel waren van je collega’s.

“The Netherghūls in Overlord: Fellowship of Evil are a real bunch of ne’er-do-wells, as you’d expect from an Overlord game.” Liet Carl Johnson weten, Chief Design Minion van Codemasters. “They’re as likely to stab each other in the back as they are to work together.”

Zo’n samenwerking wil natuurlijk iedereen wel, maar wees eens eerlijk. Gaat het bij jullie op het kantoor er anders aan toe dan wat hier boven beschreven staat? Dat dacht ik al..

“Evil is about more than just looks, it’s a way of life.” Aldus Gnarl, Evil Minion Master “There’s the carnage! And the looting! And the running-away-very-fast-avoiding-horrific-death.”

Natuurlijk heeft ieder kwaad zijn grenzen, als je die eenmaal hebt bereikt, dan moet je dus maken dat je wegkomt! Is het nu een horde boze wezens die je teveel hebt lastig gevallen of je eigen kwade plannetje dat toch niet zo verloopt volgens plan. Als het mis gaat moet je rennen voor je leven!

Pre-order je Overlord: Fellowship of Evil via de Steam Store, dan krijg je er gratis wat leuke exclusieve Team Fortress 2 hoedjes en ‘Da Big Book of Art’, een digitale artbook bij, via de Xbox One store kan je de game vanaf vandaag met 10% korting pre-orderen.

Overlord: Fellowship of Evil zal op 20 oktober digitaal verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek