Overlord: Fellowship of Evil

overlord fellowship of evil

Ben je ziek van RPG’s die je al heel snel vervelen? Heb je een frisse adem van de verrotte lucht in fantasy action RPG games nodig? Dan is het tijd om de donkere goden te bedanken; ieders favoriete uitbeelding van gaming kwaad is teruggekeerd! Na zes jaar van sluwe weg in hun donkerste kerkers, hebben de Codemasters ontwikkeling Minions hun meest duivelse game-ervaring tot nog toe ontwikkeld – Overlord: Fellowship of Evil, zij vallen de PlayStation® 4, Xbox One en PC in 2015 binnen.

Alleen spelen is leuk, maar in de tweede video van het Minionstry leer je ook de waarde van samenwerken. Het brengen van een vriend of iemand die je voor een tijdje kan verdragen kan helpen om het niveau van de snode misselijkheid en het bloedbad omhoog te krijgen. In Overlord: Fellowship of Evil kunnen je vrienden ook je grootste vijand zijn, in plaats van samenwerken ga je elkaar tegenwerken, tegen elkaar concurreren om meer kwaad in het spel te brengen. Ook bieden valkuilen mogelijkheden voor kattenkwaad (even terug naar toen je klein was dus).

“Whilst you are welcome to indulge in some solo mayhem and destruction, sometimes you need a friend to back you up” said Gnarl, evil Minion Master “and when I say friend, I mean enemy who hasn’t killed you yet.”

Overlord is een verdraaide actie RPG gevuld met slechte humor. Doordat de laatste echte Overlord is overleden kruipen gamers nu in de rol van een van de vier Netherghūls. Deze gloednieuwe, geschikte snode toevoegingen aan de serie zijn ondoden minions van de donkere kunsten, vastbesloten om het kwaad terug naar een wereld overspoeld door de krachten van het goede te brengen. Spelers zullen beginnen aan en niewe Overlord avontuur vol met leuke gevechten en verdraaide fantasie verhalen in single-player of met maximaal drie vrienden in de lokale en online-single-screen co-op. Overlord nodigt spelers uit om te duiken in een actie RPG waarin het goed is om slecht te zijn.

Codemasters verwacht de game nog in 2015 uit te brengen voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek