Overwatch: Alles over Sombra – Gameplay, abilities & skins

Sombra Overwatch BlizzCon

Een aantal uurtjes geleden is er bij ons een artikel online gekomen met de cinematic van Sombra. Nu is alle informatie over de hero naar het publiek gebracht. Je kunt hier alles lezen en zien met video’s, afbeeldingen en meer!

Om te beginnen met de skins, concept art en wapens. Sombra draagt een Machine Pistol en heeft de volgende abilities: Hack, Thermoptic Camo, Translocator, EMP en Opportunist. Bekijk hier beneden al deze artwork en skins.

 

Haar Machine Pistol doet niet veel damage maar haar skills daarentegen zijn erg nuttig. Haar pistol heeft een groot magazijn en draagt dus veel kogels. Haar hack ability kan andere players overnemen en zorgen voor een ”silence”. Deze silence zorgt ervoor dat de gehackte enemy geen skills meer kan gebruiken. Ze kan ook Torbjorn’s Turrets hacken (yay!). Alsof dat nog niet genoeg was kan ze ook nog health packs hacken zodat deze sneller spawnen voor een tijdje.

Haar passive heet Opportunist. Deze passive zorgt ervoor dat ze enemies met minder dan 50% health door muren heen kan zien lopen. Ze kan met haar Thermoptic Camo voor een kleine tijd onzichtbaar worden. Sombra is volgens Blizzard al een lange tijd in de maak en er is erg hard nagedacht over haar mogelijkheden binnen Overwatch. Je kunt hier beneden de video bekijken die haar en haar skills introduceert:

Sombra heeft ook een Origin Story video gekregen die nog meer backstory van dit nieuwe personage introduceert. Wie is Sombra? Sombra bestaat niet volgens het systeem. Ze was gewoon een kind vroeger, eentje die toevallig goed was in hacken. Ze leerde gebruik te maken van haar kinderlijke charmes om zoveel mogelijk informatie van de regering te verstrekken. Dit deed ze door middel van haar hacking skills. Bekijk de video hier beneden.

Alsof deze aankondiging nog niet genoeg was hebben ze laten weten dat er twee nieuwe maps onderweg zijn. Echo Point Antartica (Mei’s origine map) zal samen met Sombra in de PTR te spelen zijn vanaf volgende week ergens. Je kunt hier beneden als laatste verassing nog een afbeelding zien van de map die in december dit jaar nog in PTR zal gaan: Oasis.

Oasis Overwatch Sombra

Boop! Laat ons weten wat jij van Sombra vind tot zover!

Sombra Overwatch BlizzCon

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek