Overwatch Blizzard World Skins nu beschikbaar

Overwatch Blizzard World

De Blizzard World Patch op Overwatch is nu live. Dit betekent ten eerste dat er een nieuwe map is toegevoegd met als thema een Blizzard theme park. Daarnaast heeft de update meer dan 100 nieuwe cosmetische items toegevoegd aan de standaard loot box. De items bestaan uit nieuwe skins, emotes, sprays en highlight intros.

De nieuwste update van Overwatch, de Blizzard World update, is live en voegt een hoop nieuwe content toe aan de game. De update heeft meer dan 100 nieuwe cosmetische items toegevoegd aan de standaard loot boxes. Er zijn nieuwe skins, emotes, sprays en highlight intros. Een aantal van de nieuwe skins zijn gebaseerd op andere games van Blizzard. Er is bijvoorbeeld een Barbarian Zarya skin. De update brengt naast de nieuwe cosmetische items ook een nieuwe map, genaamd Blizzard World.

Blizzard World

Blizzard world is een map dat als thema een Blizzard theme park heeft. De map zit vol met easter eggs van bekende Blizzard games, waaronder ook The Lost Vikings. De map is een hybride map, waar Assualt en Escort gecombineerd worden. Het aanvallende team moet dus eerst een locatie veroveren om daarna de payload naar het eindpunt te brengen.

De patch notes van de Blizzard World update bestaan voornamelijk uit de nieuwe items die zijn toegevoegd, maar er zijn ook nog 2 bugfixes.

General

  • Fixed a bug that caused weapon accuracy on the career profile to be displayed as 100%

Heroes

  • Fixed a bug that caused Junkrat’s Concussive Mine and Steel Trap to disappear if he placed them before using RIP-Tire

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek