Overwatch Gold Weapon Competitive rewards in beeld

Overwatch Blizzard Treyarch

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat het team achter Overwatch flink haar best doet om de competitieve gameplay van Overwatch te stabiliseren. Zo kondigde Jeff Kaplan, director van de game, aan. Hierbij noemde hij ook rewards van gouden wapens, waarvan afbeeldingen op een Koreaanse website opgedoken zijn.

Een preview van de competitieve gameplay zit al in de nieuwe patch van de game, waarover je alle details hier kunt lezen. Wanneer de competitieve gameplay in het spel geimplementeerd wordt, is nog niet bekend. Wel is bekend dat het binnen een maand via een patch beschikbaar zal worden gemaakt.

Met de komst van competitieve gameplay zal de speler de mogelijkheid krijgen tot het verzamelen van gouden wapens voor hun favoriete heroes. Hoe de speler deze wapens kan bemachtigen, is helaas nog niet duidelijk. We vermoeden dat je bij een x aantal wins een gouden wapen kunt krijgen, zoals je ook bij Hearthstone een gouden hero kunt krijgen bij 500 ranked wins. Het is echter ook een optie om gouden wapens te vergaren door middel van ranking.

Een aantal van de wapens is hieronder te bekijken:

overwatch golden dva

D.VA

 

overwatch golden hanzo

Hanzo

 

overwatch golden reinhardt

Torbjorn

 

overwatch

Reinhardt

 

Met name het wapen van Reinhardt, de gouden hamer, is ten ore gekomen in de aankondiging van Kaplan.

De rest van de wapens kan je bekijken op deze website. De wapens zijn nog in ontwikkeling en dit is niet hun definitieve vorm. Dat ze eraan komen is echter wel bevestigd.

Naast de competitieve modus is ook bekend gemaakt dat het team werkt aan nieuwe maps en heroes. Wanneer daar meer over bekend is, lezen jullie erover op de site.

Hoe denken jullie dat de speler aan gouden wapens kan komen? En vinden jullie het kunst, of toch meer kitsch? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek