Overwatch: De nieuwe Tank/Support Brigitte vanaf vandaag speelbaar

Overwatch

Overwatch brengt vandaag haar nieuwe personage Brigitte Lindholm uit. Zij zal spelen als een combinatie van tank en support.


Blizzard maakte eerder in januari al bekend dat er een nieuwe personage in de maak was, het duurde niet lang voordat er meer informatie onze kant opkwam. In maart is bevestigd dat het nieuwe personage genaamd Brigitte Lindholm de dochter van onze geliefde dwerg Torbjörn de volgende in de reeks werd. Vervolgens werd er een korte animatie beschikbaar gemaakt waaruit duidelijk haar roots te zien zijn. In deze korte video werd het achtergrond verhaal van Brigitte duidelijk. Ze wil lid worden van Overwatch, maar Torbjörn probeert haar te stoppen. Uiteindelijk negeert ze het advies van Torbjörn en doet ze het toch.

Brigitte

Brigitte draagt veel bescherming en heeft een energie schild. Dit energieschild is alleen voor haarzelf bestemd. Het schild kan niet zo groot worden als die van Reinhardt. Het beschermen van meerdere teamgenoten is dus niet mogelijk. Brigitte kan wel een beuk met het schild geven, waardoor men tegenstanders kort kan verdoven. Ze kan geen schade doen op afstand, maar kan wel net als Torbjörn power-ups maken, zoals een pantser voor haar teamgenoten.

Hopelijk komen wij van het itG team jullie tegen op het slachtveld, wij zullen in ieder geval onze nieuwe held flink gaan uitproberen. Hebben jullie nog een opmerking willen jullie met ons spelen? join dan onze discord en wie weet tot snel!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek