Overwatch Game of the Year Edition aangekondigd

Overwatch Anniversary

Overwatch zal een Anniversary evenement hosten vanaf 23 mei. Naast het evenement zal de game van 26 mei tot 29 mei gratis te spelen zijn en verschijnt er een Game of the Year Edition van Overwatch, ook op 23 mei.

Blizzard heeft een video gedeeld waarin er even wordt terug geblikt naar het eerste jaar in Overwatch. De video heeft een beetje een feelgood vibe en laat onder andere de wereldwijde lancering zien van de servers en alle highlights zoals real-life events, seasonal events en DLC characters die werden toegevoegd aan de game.

Free weekend

Free weekend spelers hebben toegang tot Quick Play, Custom games en de laatste Weekly Brawl. Alle heroes zullen beschikbaar zijn en Free weekend spelers zullen ook level-up gaan en loot-boxes kunnen openen. Mochten zij besluiten de game aan de schaffen, zullen ze hun behaalde activiteiten uit het gratis weekend behouden.

Overwatch: Game of the Year Edition

Dinsdag 23 mei lanceert Blizzard een digitale GOTY Edition van Overwatch voor PC, PS4 en Xbox One. De volgende bonussen zullen zijn inbegrepen:

  • 10 loot boxes
  • Overwatch Hero Skins uit de Origins Edition
  • Heroes of the Storm – Tracer Hero
  • World of Warcraft – Baby Winston Pet
  • Diablo III – Mercy’s Wings
  • Starcraft II – In-game portret
  • Hearthstone – Card back

Er is niks vermeld over een fysieke release van de GOTY Edition. Wij hebben Blizzard benaderd met de vraag of er ook een fysieke versie zal verschijnen. Zodra wij meer weten volgt er een update!

Overwatch Anniversary

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek