Overwatch heeft het Halloween event aangekondigd

Overwatch

Overwatch heeft op Twitter hun aankomende Halloween event aangekondigd. Ook dit jaar zal in de game weer het Halloween Terror event plaatsvinden. Het event bevat een gamemode, nieuwe cosmetische items en natuurlijk nieuwe skins.

Overwatch bevatte vorig jaar het Halloween event dat Halloween Terror heet. Het event bestond uit de gamemode Junkenstein’s Revenge, een PvE gamemode, en bevatte verschillende cosmetische items. Op Twitter is aangekondigd dat de game dit jaar opnieuw het Halloween Terror event zal hebben. Dit betekent dat we opnieuw de PvE-mode in kunnen duiken en dat we nieuwe cosmetische items zullen krijgen in het Halloween thema. Halloween Terror zal dit jaar duren van 9 tot en met 31 oktober.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek