Overwatch is gratis te spelen aankomend weekend

Overwatch

Overwatch kan aankomend weekend weer gratis gespeeld worden. De game heeft een free trial van vrijdag 16 februari tot en met dinsdag 20 februari. Het gratis weekend komt met alle 26 heroes en 17 maps die in Overwatch beschikbaar zijn.

Overwatch is de laatste tijd volop in de publiciteit. De Overwatch League haalt goede viewerscores op Twitch en de game ondergaat meerdere veranderingen. Het is daarom weer eens tijd voor Blizzard om nieuwe spelers de mogelijkheid te geven om Overwatch te kunnen uitproberen. Aankomend weekend is er daarom een free trial van de game op de PC, PS4 en Xbox One. De free trial begint op vrijdag 16 februari om 20:00 en eindigt op dinsdag 20 februari om 08:59. Tijdens de free trial is het voor spelers mogelijk om alle 26 heroes te spelen op de 17 beschikbare maps. De beschikbare gamemodes zijn: Quick Play, Custom Games en Arcade. De benodigdheden voor de free trial zijn een Blizzard account op de PC, PlayStation Plus op de PS4 en XBox Live op de Xbox One. Als je aan deze vereisten voldoet, kun je het spel downloaden en ermee aan de gang gaan.

Progressie

Overwatch is een game waarin spelers XP verdienen om loot boxes te krijgen. Elke keer als je een level omhoog gaat, krijg je een loot box, die cosmetische items bevat. Het goede nieuws voor spelers die gebruik zullen maken van de free trial is dat deze cosmetische items, die je tijdens het weekend verdient, beschikbaar zullen blijven op je account. Dit betekent dat als je later besluit om Overwatch te kopen je account de cosmetische items nog steeds zal bevatten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je progressie in de game verloren gaat. Er zijn recent meerdere nieuwe cosmetische items toegevoegd aan de game. Het is echter onduidelijk of al deze items ook beschikbaar zijn in de free trial. Voor meer informatie over het gratis weekend van Overwatch kun je terecht op hun website.

 

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek