Overwatch krijgt eindelijk een veelgevraagde verandering

Overwatch Year of the Dog

Vandaag komt de Year of the Dog update van Overwatch uit! Blizzard voegt hiermee veel skins en meer toe aan de game. Maar dat is niet het enige, er word eindelijk naar de fans geluisterd op een kleine aanpassing waar allang naar gevraagd word.

Via de officiële Overwatch Twitter werd het bekend gemaakt: Vanaf vandaag kunnen spelers eindelijk hun Hero skins aanpassen aan het begin van een match! De footage hier beneden is van de PC versie maar Blizzard liet weten dat dit ook voor de console versies geld. Fashion voorop!

De developer van dit stukje meesterwerk heeft wel laten weten dat dit alleen aan het begin van een potje gedaan kan worden, halverwege of als je wilt wisselen van held dus niet. Dit is gedaan omdat de developers bang waren dat spelers anders mid-round te lang bleven hangen in het menu om te kiezen welke skin te willen gebruiken. Aan het begin van de ronde is er namelijk tijd zat om je keuze te maken voor de komende paar minuten speeltijd.

Deze kleine aanpassing komt dus samen met het Year of the Dog evenement vandaag. Dit evenement voegt een nieuwe Capture the Flag map toe die zich af zal spelen in Thailand. Er komen ook een boel nieuwe skins bij, samen met nog veel andere goodies en balansveranderingen. Bekijk hier beneden de laatste developer update voor Year of the Dog:

Speel jij nog veel Overwatch en kan jij ook niet wachten op deze update? Brengt deze update jou juist terug naar de game voor de hype en sfeer? Laat het ons allemaal weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek