Overwatch krijgt nieuwe maps, characters en meer in 2017

Overwatch 2017

Blizzard heeft een nieuwe video gepost op Youtube warin Jeff Kaplan terugblikt op het jaar met Overwatch en alle updates, DLC, aankondigingen en meer die de game heeft gekregen het afgelopen jaar. Ana, Oasis, Sombra, Eichenwalde etc. 

Niet alleen wil Kaplan terugblikken naar 2016, maar ook even vooruitblikken naar 2017. Hij bevestigd alvast dat Oasis zoals gepland in januari zal verschijnen in de live servers en dat er een hele hoop nieuwe content onderweg is naar de game. Nieuwe customisations, nieuwe opties die worden toegevoegd aan het wieltje waarmee in-game mee kunt communiceren, maar natuurlijk ook nieuwe maps waarvan er een aantal experimenteel zijn en waarvan al één naast Oasis al mooi vorm begint te krijgen.

Ook zullen er nieuwe characters verschijnen. Sommige zijn al aardig ver in ontwikkeling maar worden sommige characters nog als prototype beschouwd. Waardoor de kans bestaat dat één van de characters nooit in de live game verschijnt.

Thema events zullen natuurlijk ook weer verschijnen zoals de Halloween Terror en Winter Wonderland. In 2017 mogen we meer van zulke events verwachten in Overwatch. Kleine updates worden toegevoegd om de algemene gameplay ervaring te verfijnen en zelfs nieuwe game modes worden ontwikkeld voor de game.

Het lijkt er op dat we in 2017 een hoop mogen verwachten van Blizzard’s Hero-Shooter. Zodra we meer weten omtrent nieuwe content lees je het allemaal terug op de website. Voor nu laten we het hierbij met een bedankje van Jeff en het Overwatch team aan de community.

“We want to thank you for what an awesome year 2016 has been for the Overwatch community, for all of us together. And on behalf of all of us on the Overwatch team and at Blizzard, we want to wish you and your family a very warm and special holiday season. Thank you for everything you have done for us. We appreciate it.”

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek