Overwatch krijgt zijn eigen Lego set!

Blizzard en Lego slaan de handen in elkaar voor een nieuwe serie aan Lego sets. Want binnenkort kan je met Lego de bekende Overwatch figuren maken. Enige tijd geleden werd het al soort van geteased. Maar dankzij een recente trailer wordt dit snel werkelijkheid.

In bovenstaande trailer zien we een kleine Lego Tracer. In de game Overwatch zagen we ook al eerder een teaser van Lego figuren. We zagen toen de hero select scherm maar dan met de Lego figuren van de heroes. Die trailer kan je hieronder nogmaals bekijken met een kleine uitleg erbij. Op de website van Lego vinden we alleen de logo’s en een setje Lego bananen. Daaronder staat de tekst: Lego Overwatch – Coming Soon. Hopelijk gaan we snel meer zien van de bouwpakketten en de release ervan. Wellicht voor kerst?

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek