Overwatch: Nieuwe Held, wat zeggen de teasers?

Overwatch Blizzard Treyarch

Het is alweer enkele maanden geleden dat Sombra aan de helden poel van Overwatch is toegevoegd. Ondertussen strooit Blizzard met teasers over de mogelijk nieuwe held die ook een plaatsje mag nemen in de selectie van Overwatch.

Overwatch-Efi Oladele

Zoals we van de twitterfeed van Overwatch af kunnen leiden is dat de nieuwe held een creatie gaat zijn van een jonge genie uit Numbani. Deze genie genaamd Efi Oladele wordt in een interview geprezen voor haar vele prestaties. En ze heeft de Adawe Foundation’s genius grant gekregen. Wat ze met deze beurs van plan is wordt niet verteld. Enige wat ze verteld daarover is dat ze een idee heeft en dat het voor nu een geheim is. Verder halen we onder andere uit het interview dat ze zich specialiseert in het maken van AI gestuurde robots. Zie hier voor de hele interview met Elfi.

Overwatch-Numbani-Attack

Op bovenstaande teaser zien we een nieuws bericht van een aanval op de OR15 verdediging units. Deze zijn vernietigd en er is er een die flink in de muur is gemept. Ze hebben alleen de aanvaller niet kunnen identificeren. Aanval gepleegd op het internationaal vliegveld van…. ja Numbani. Totaal vijftien units vernietigd door deze “onbekende” aanvaller. Wat vooral opvalt is de unit die in de muur geslagen is. Dit kan duiden op de enorme kracht die wellicht achter de nieuwe held schuilt.

Overwatch-to-do-list

Volgende teaser laat vervolgens een “nog te doen” lijstje van Elfi zien. Duidelijk is te zien aan de vereiste benodigdheden dat Elfi bezig is met het bouwen van een nieuwe robot. Maar wordt het een cyborg, een mechsuit ala D.va of een soort morphingsuit die om Elfi heen sluit(soort Iron-man)? Een ding is in ieder geval duidelijk, dat het iets mechanisch wordt.

We wachten de verder teasers af van Blizzard. Heb je twitter en wil je het ook volgen, klik dan hier voor de twitter pagina van Overwatch.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek